logo
Samma, Center for Intuitive Development
Home
Agenda
Consulten
Opleidingen
Verdiepingscursussen
Meditatie
Boek 'Vertrouwen'
Publicaties
Wie is
Tarieven
Contact
Nieuwsbrief

Opleiding Energetisch Werk ´Intensive´

Inleiding
Heeft u het gevoel dat u over intuïtieve of paranormale kwaliteiten beschikt? Zou u deze verder willen ontwikkelen én in willen zetten om andere mensen te helpen? Dan is de opleiding Energetisch Werk iets voor u.

De opleiding

De opleiding Energetisch Werk is bedoeld voor iedereen die op een of andere manier medemensen wil helpen vanuit zijn/haar eigen intuïtieve kwaliteiten. Dit kan zijn als coach of therapeut, maar ook als u mensen in uw directe omgeving bij wilt staan. Ook indien u diepgaande kennis en ervaring op wilt doen op het gebied van de werking van uw eigen intuïtie, dan is deze opleiding zeer geschikt.

De ´intensive´ opleiding duurt één jaar en omvat acht groepsbijeenkomsten op zaterdag. We vinden het belangrijk om daarnaast veel aandacht te besteden aan uw persoonlijke ontwikkeling. Daarom vinden er naast de groepsbijeenkomsten eveneens twee individuele begeleidingssessies plaats.  

In de opleiding komt een breed scala aan onderwerpen aan bod op het gebied van energetisch werken. Er wordt een theoretisch kader geschetst, maar er wordt vooral veel ruimte geboden om zelf de aangeboden onderwerpen te ervaren en uw eigen visie te vormen. Tijdens de bijeenkomsten gaat u, door middel van allerlei oefeningen, ontdekken wat uw specifieke kwaliteiten zijn op intuïtief gebied. Voorts wordt expliciet aandacht besteed aan de eigen, authentieke kwaliteiten van elke deelnemer.

De opleiding wordt afgesloten met een korte presentatie en een klein werkstuk over de ontdekte eigen kwaliteiten. Bij het met goed gevolg afronden van de opleiding ontvangt u een diploma.

Om u de aangeboden stof eigen te maken, zullen er tijdens de opleiding oefengroepen gevormd worden. Het is de bedoeling dat u na elke groepsbijeenkomst minimaal eenmaal met de oefengroep bijeenkomt om te oefenen.

Om teleurstellingen te voorkomen, vindt voor aanvang van de opleiding een gesprek plaats. We bekijken samen of de doelen van de opleiding aansluiten bij uw wensen en verwachtingen.

Lesinhoud
De volgende onderwerpen worden onder andere tijdens de opleiding behandeld:

  • Het intuïtief waarnemen van de energie van een ander (reading)
  • Een ander helpen bij het oplossen van blokkades (healing)
  • Het intuïtief waarnemen van de energie van een ander dmv een voorwerp (psychometrie)
  • Familie-opstellingen
  • Een (werk)ruimte 'zuiveren' en er een positieve energie neerzetten
  • Een prettige, positieve energie neerzetten in groepen en in 1 op 1 situaties
  • Werken met kinderen
  • Contact proberen te maken met engelen en gidsen

Docent
De opleiding wordt gegeven door Petra Verhoef, energetisch therapeut. Petra volgde de HBO-opleiding tot Energetisch Therapeut aan de International Academy for Complementary and Natural Healthcare. Daarnaast volgde zij trainingen op het gebied van energetisch werken, mediumschap en trainersvaardigheden.  

Verdiepingscursussen
Na het afronden van deze opleiding is het mogelijk om deel te nemen aan de diverse verdiepingscursussen die worden aangeboden. De verdiepingscursussen worden gecreëerd op basis van de behoeften van de opleidingsgroep.

Samenvattend
Opleiding: Energetisch Werk
Docent: Petra Verhoef
Duur: 1 jaar
Groepsbijeenkomsten: 8 zaterdagen of zondagen, van 10.00 tot 16.00 uur.
Individuele sessies: 2 sessies van een uur
Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 10 personen

BELGIE

GROEP 20

Data 2020/21: 26 jan, 1 mrt, 28 juni, 13 sept, 18 okt, 3 jan, 31 jan (1 datum worden nog gepland)
Locatie: Diepenbeek (België)
Locatie individuele sessies: via Skype/telefoon/Whatsapp
Ingangseisen: voorwaarde voor deelname is dat de cursus Bescherm Jezelf gevolgd is bij More Moving Miracles. Hier kunt u de data en locaties vinden. Kijk onder 'aanbod intuïtie'

GROEP 21

Data 2021: 7 feb, 21 mrt, 2 mei, 6 juni, 27 juni, 5 sept, 3 okt, 7 nov
Locatie: Minderhout(België)
Locatie individuele sessies: via Skype/telefoon/Whatsapp
Ingangseisen: voorwaarde voor deelname is dat de cursus Bescherm Jezelf gevolgd is bij More Moving Miracles. Hier kunt u de data en locaties vinden. Kijk onder 'aanbod intuïtie'

Tweede jaar opleiding Energetisch Werk

Data 2020:  16 feb, 21 jun, 5 juli, 6 sept, 4 okt, 1 nov, 22 november, 29 dec
Locatie: Minderhout (België)
Locatie individuele sessies: Boven-Leeuwen (NL) of via Skype/telefoon/Whatsapp
Ingangseisen: voorwaarde voor deelname is dat de opleiding Energetisch Werk jaar 1 gevolgd is.

NEDERLAND

Momenteel zijn er nog geen data gepland voor 2021. Neem bij interesse gerust contact op.