logo
Samma, Center for Intuitive Development
Home
Agenda
Consulten
Cursussen
Opleidingen
Verdiepingscursussen
Communicatie dieren
Familie-opstellingen
Meditatie
Boek 'Vertrouwen'
Publicaties
Wie is
Tarieven
Contact & Route
Nieuwsbrief

Familie-opstellingen in Coaching

Inleiding

Na de opleiding Energetisch Werk is het mogelijk om deel te nemen aan diverse verdiepingscursussen. De cursussen worden samengesteld op basis van de behoefte van de oud-deelnemers van de opleiding.

Voorjaar 2019

Familie-opstellingen zijn een prachtige manier om inzicht te geven in diverse situaties. Het biedt inzicht in relaties tussen mensen, familie-leden en contacten in alle soorten organisaties.

In deze verdiepingscursus gaan we uitgebreid aan de slag met het leren gebruiken van opstellingswerk in coachingssituaties. Het gaat dus niet om 'grote' opstellingen, maar juist het inzetten van de diverse aspecten van opstellingswerk in kleinere 1 op 1 situaties.

Deze verdiepingscursus geef ik samen met Els Marcelis van More Moving Miracles. Els werkte jaren samen met Johan de Nie van Heel de Weg, is docent aan de Belgische Levensschool en oprichter van More Moving Miracles, een spiritueel netwerk in België.

Naast de cursusdagen krijg je ook een paar opdrachten mee naar huis om tussentijds aan te werken. Reken op ongeveer een uur per week tussen de dagen door.

Praktische informatie

Voorjaar 2019
Data: 6 jan, 17 feb, 17 mrt, 28 apr, 9 jun, 23 jun (6 bijeenkomsten)
Tijd: 9.30 tot 13.00 uur
Locatie: Minderhout, België (net over de grens bij Breda)
Ingangseisen: de Opleiding Energetisch Werk afgerond hebben in Nederland of België
Maximum aantal deelnemers: 12 personen
Kosten: 350 Euro voor particulieren (bij aanmelding voor beide verdiepingscursussen krijg je een korting van 50 Euro en betaal je totaal 650 Euro), 450 Euro voor zakelijke aanmeldingen (bij aanmelding voor beide cursussen ontvang je 50 Euro korting en betaal je 850 Euro)
Voor meer informatie en aanmelding: via email info@sammacentrum.nl of telefonisch +31 6 130 65 887.

Op dezelfde cursusdagen vindt in de middag de verdiepingscursus 'Communiceren met dieren' plaats. Het is dus ook mogelijk om aan beide verdiepingscursussen deel te nemen.