logo
Samma, Center for Intuitive Development
Home
Agenda
EVENTS
Consulten
Cursussen
Opleidingen
Meditatie
Boek 'Vertrouwen'
Publicaties
Wie is
Tarieven
Contact
Nieuwsbrief

DOE MEE: MEGA MIDWINTER MEDITATIE....ONLINE

DOEL: met minimaal 50 personen tegelijk mediteren


Wanneer? 21 december om 20.00 uur

Waarom? 21 december is Midwinter: de langste nacht van het jaar. Dit is dé periode van teruggaan naar jezelf, naar rust en verbinding met de mensen om je heen.

Meditatie? Er heerst helaas nog steeds een nogal stereotype beeld over meditatie: zitten in gepaste kleding op een kussentje in kleermakerszit met de vingertoppen tegen elkaar, proberend je sereen te voelen.
Nee! Niet waar! Het doel van meditatie is juist dat alles er mag zijn. Je mag voelen wat je voelt, denken wat je denkt en zitten zoals je wilt. Daardoor ontstaat rust! Juist omdat je niet tegen jezelf hoeft te 'vechten' en iets zou moeten veranderen! 

Wat gaan we dan doen? We gaan een gezamenlijke meditatie online doen. Je kan dus gewoon meedoen vanuit huis. Ik zal op video in beeld zijn en een uitgebreide meditatie vertellen, gericht op 2 dingen: rust én saamhorigheid.
Iedereen die meedoet, kan gewoon naar het beeld kijken op computer of telefoon. Via een chat kan je na afloop vragen stellen en je ervaringen delen met anderen. Dat is alles. Je hoeft niks speciaals aan, je hoeft niet op een speciale manier te zitten, je hoeft zelfs geen app te downloaden!

Waarom zoveel mensen? Hoe groter een groep, hoe krachtiger de sfeer die we neer kunnen zetten. En dát voel je. Mooi om te beseffen dat er een hele groep mensen is die tegelijkertijd bezig is om tot rust te komen en samen iets moois neer te zetten.

Wat kost het? De kosten zijn € 10 per persoon. de totale opbrengst zal gebruikt worden om de hondenopvang van beti shej in macedonië te steunen, een plek die ik een zeer warm hart toedraag. De eerste week van december ben ik in Macedonïë, waar ik een bezoek zal brengen aan de hondenopvang.

Wie kan meedoen? Iedereen kan meedoen! Nodig je vrienden, familie, kennissen, collega's uit zodat we een mooie, sterke groep maken op deze bijzondere dag van het jaar.

Hoe aanmelden? Stuur een mailtje met daarin je voor- en achternaam naar info@sammameditation.nl. Zet mijn email-adres ook even in je adressenbestand, zodat je zeker weet dat de antwoord-mails niet in de spam terechtkomen. Maak €10 over op rekeningnummer NL82 TRIO 0338 7856 12 t.n.v P. Verhoef. Je ontvangt een bevestigingsmail met de nadere informatie over de bijeenkomst en de benodigde link om deze op 21 december te openen.


Ik verheug me er enorm op om deze bijeenkomst te mogen begeleiden en met een mooie groep mensen een speciale gelegenheid te creëren.

Alle goeds en alvast een mooie decembermaand, Petra