logo
Samma, Center for Intuitive Development
Home
Agenda
Consulten
Cursussen
Opleidingen
Verdiepingscursussen
Communicatie dieren
Familie-opstellingen
Meditatie
Boek 'Vertrouwen'
Publicaties
Wie is
Tarieven
Contact & Route
Nieuwsbrief

Communiceren met dieren

Inleiding

Na de opleiding Energetisch Werk is het mogelijk om deel te nemen aan diverse verdiepingscursussen. De cursussen worden samengesteld op basis van de behoefte van de oud-deelnemers van de opleiding.

Voorjaar 2019

In de opleiding Energetisch Werk heb je geleerd om contact te maken met de energie van andere mensen. Via reading, healing, het neerzetten van energie in een ruimte of situatie enzovoorts.

In de verdiepingscursus Communiceren met Dieren gaan we dit uitbreiden naar het contact met dieren. We gaan dus aan de slag met het intuïtief communiceren met dieren. Je leert hoe je contact kan maken met een dier, hoe je de energie van een dier kan lezen, hoe je rust kan geven aan een dier en hoe je een passende healing kan doen voor dieren. Een extra onderdeel is dat we heel expliciet aandacht zullen geven aan de thema's: wat spiegelt een dier van 'zijn/haar' mens en welke boodschappen geven de dieren die we ineens vaak waarnemen.

Naast de cursusdagen krijg je ook een paar opdrachten mee naar huis om tussentijds aan te werken. Reken hiervoor ongeveer een uur per week tussen de opleidingsdagen door.

Ik verheug me enorm op deze verdiepingscursus waarin we samen op pad gaan naar het mooie, diepgaande contact tussen mens en dier.

Praktische informatie

Voorjaar 2019
Data: 6 jan, 17 feb, 17 mrt, 28 apr, 9 jun, 23 jun (6 bijeenkomsten)
Tijd: 14.00 tot 17.30 uur
Locatie: Minderhout, België
Ingangseisen: Opleiding Energetisch Werk
Voor meer informatie, prijzen en aanmelding: stuur een email naar moremovingmiracles@outlook.com

Op dezelfde cursusdagen vindt in de ochtend de verdiepingscursus 'familie-opstellingen in coaching' plaats. Het is dus ook mogelijk om aan beide verdiepingscursussen deel te nemen.