logo
Samma, Center for Intuitive Development
Home
Agenda
Consulten
Cursussen
Opleidingen
Verdiepingscursussen
Communicatie dieren
Familie-opstellingen
Meditatie
Boek 'Vertrouwen'
Publicaties
Wie is
Tarieven
Contact & Route
Nieuwsbrief

Communiceren met dieren

Inleiding

Na de opleiding Energetisch Werk is het mogelijk om deel te nemen aan diverse verdiepingscursussen. De cursussen worden samengesteld op basis van de behoefte van de oud-deelnemers van de opleiding.

Voorjaar 2019

De laatste tijd komen steeds signalen dat het tijd is om de cursus Communiceren met Dieren te gaan geven. Ik word vaak gevraagd om readings voor dieren te doen, hoor wat dieren voor mensen betekenen en krijg steeds boeken aangereikt op dit vlak. Het is dus tijd om hier wat mee te doen en ik ben er erg enthousiast over.

Wat gaan we doen: we gaan aan de slag met het intuïtief communiceren met dieren. Je leert hoe je contact kan maken met een dier, hoe je de energie van een dier kan lezen en hoe je een passende healing kan doen voor dieren. Een extra onderdeel is dat we heel expliciet aandacht zullen geven aan de thema's: wat spiegelt een dier van 'zijn/haar' mens en welke boodschappen geven de dieren die we ineens vaak waarnemen.

Naast de cursusdagen krijg je ook een paar opdrachten mee naar huis om tussentijds aan te werken. Reken hiervoor ongeveer 2 uur per week tussen de dagen door.

Ik verheug me enorm op deze verdiepingscursus waarin ik je mee zal nemen naar het wonderschone, diepgaande contact tussen mens en dier.

Praktische informatie

Voorjaar 2019
Data: 6 jan, 17 feb, 17 mrt, 28 apr, 9 jun, 23 jun (6 bijeenkomsten)
Tijd: 14.00 tot 17.30 uur
Locatie: Minderhout, België
Ingangseisen: Opleiding Energetisch Werk
Voor meer informatie en aanmelding: zie www.moremovingmiracles.com